Daca totusi exista extraterestrii ?

luni, 11 iunie 2012
V-ati gandit vreodata, ca macar de dragul teoriei sa luati in calcul si o astfel de posibilitate? Respectiv, sa luati in calcul faptul ca ar putea exista totusi extrateresti? Daca totusi, cazul Roswell ascunde ceva real?
Probabilitatea ca ei exista, este destul de mare si a fost oarecum demonstrata matematic. Pentru ca o planeta sa poata sustina viata, ar trebui sa fie oarecum asemanatoare Pamantului, adica sa aiba o atmosfera, sa existe apa, sa fie o anumita temperatura, etc...Avand in vedere sistemele solare cunoscute pana acum, ar putea exista planete ca Pamantul.
Respectivele galaxii sunt la distante foarte mari de sistemul nostru solar.
Daca ar fi sa luam in calcul faptul ca omenirea s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultimele cateva sute de ani, cam la nivel de dezvoltare tehnologica s-ar putea ajunge in cateva mii de ani? Dar in cateva zeci de mii de ani?...Teoretic, totul este posibil...

Va recomand sa urmariti urmatorul documentar, in care veti gasi raspunsuri la intrebarea: Este posibil sa existe extraterestrii?

1 comentarii:

Anonim at: 11 iunie 2012 la 08:20 spunea...

Am vazut cateva documentare despre extrateresti, care v-a schimba perceptia asupra acestor lucruri...

Trimiteți un comentariu

 
body { background-image:url('http://www.elegantthemes.com/preview/Memoir/wp-content/themes/Memoir/images/bg.jpg'); background-repeat:repeat-x; }