Windows 7 cel mai sigur Windows

miercuri, 13 iunie 2012
Cei de la Microsoft au facut un studiu de securitate, in care au fost analizate bresele de securitate, aplicatiile malware, exploit-urile si raspandirea vulnerabilitatilor software la sistemele de operare Microsoft, respectiv Windows 7, Windows Vista si Windows Xp.
Postrivit acestui studiu, platformele Windows 7 si Windows Server 2008 R2 sunt cele mai sigure sisteme de operare Microsoft de pana acum.
Potrivit acestui studiu, generatia actuala a sistemelor de operare Microsoft actualizate cu cele mai recente service pack-uri, au demonstrat rate de infectare considerabile mai mici decat sistreme de operare de generatie mai veche, ca de exemplu Windows Vista sau Windows Xp.

Tot din acest studiu reiese si faptul ca, Winodws 7 versiunea pe 64 biti este mai sigura decat Windows 7 pe 32 biti, cu o medie de doar 2.5 cazuri de infectare la platformele pe 64 de biti comprativ cu 3.8 cazuri de infectare la platformeel pe 32 de biti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
body { background-image:url('http://www.elegantthemes.com/preview/Memoir/wp-content/themes/Memoir/images/bg.jpg'); background-repeat:repeat-x; }