Gazduire Gratuita pentru Blog

luni, 11 iunie 2012
Nu putini sunt cei care cauta asa ceva, un server de gazduire gratuita pe care sa-si poate creea un blog si incele mai multe dintre cazuri desi gasesc cate un server de gazduire gratuita, "ceva nu este in regula". Ei, dupa cum bine stiti, orice server de gazduire gratuita are o modalitate sau alta de a "impune" anumite conditii in schimbul serviciilor de gazduire web oferite gratuit.
Cele mai intalnite metode sunt bineinteles reclamele in limbajul international cunoscute sub numele de "forced ads". Acuma, totul depinde cum sunt "impuse" acele reclame.
Daca sunt puse in headerul site-ului si strica tot aspectul site-ului, atunci e urat de tot si nu merita efortul sa va faceti cont pe acel server, sau cel putin eu unul nu mi-as face. Daca sunt "impuse" prin aparitia unor fereste de tip "pop-up", iarasi sunt enervante, si de obicei acestea i-ti cam "fugaresc" vizitatorii.

Deci prin urmare, cei care vreti gazduire gratuita pentru blogul vostru, click aici dar atentie la creearea contului, nu sunt acceptate decat adrese de e-mail de la Google, mai precis trebuie sa aveti e-mail pe www.gmail.com adresele de e-mail de la yahoo.com nu sunt acceptate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
body { background-image:url('http://www.elegantthemes.com/preview/Memoir/wp-content/themes/Memoir/images/bg.jpg'); background-repeat:repeat-x; }