Omu’ și netu’

luni, 11 iunie 2012
Vreau sa incepm primul subiect cu o tema pe care eu am abordat-o direct cu alte persoane sau chiar si pe FaceBook. Aici e vorba despre bolnaviciunea creata de internet.
Gandeste-te sa zicem in ultima saptamana la toate datele pe care le-ai accesat, toate pozele vazute, toate convorbirile publice la care ai luat parte sau pe care le-ai citit. Si acum gandeste-te ca toate informatiile pe care le-ai accesat poate sa aiba acces si un copil de 5 ani si parintii tai, si profesoara ta de mate, oricine.
Cum ai fi fost tu ca persoana fara un profil de Facebook si un ID de mess? Nu te-ar mai recunoaste orasul ca si "bunaciunea aia de pe facebook care avea poze nud puse".
Ai putea trai fara profilul tau plin de "prieteni" si lista de mess? Nu n-ai putea. Si asa s-a creat dependenta de socializare. Trebuie sa fi mereu acolo, ca doamne fereste te cauta cineva si nu te gaseste?
Pe internet ai cunoscut fara sa vrei oameni mai prosti ca tine si oameni mai destepti pe care automat i-ai facut prosti pentru ca nu-i intelegi. Nu ma i-au de asa numiti cocalari si pitpoance pentru ca acestia au fost creati cu ajutorul internetului. Copilele care-si fac poze dezbracate sunt pe internet iar bolvani de 20 de ani mai batrani ca ele care le urmaresc tot cu ajutorul internetului au aparut. Nu mai vorbesc de scandaluri, ilegalitati, pornosaguri si jeguir.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
body { background-image:url('http://www.elegantthemes.com/preview/Memoir/wp-content/themes/Memoir/images/bg.jpg'); background-repeat:repeat-x; }